4. MEPI forum

03.07.2017

DSC_07711-1024x685Zadnji petek v mesecu juniju, natančneje, 30.6.2017 je na Gimnaziji Celje – Center potekal že četrti Nacionalni MEPI forum. Forum je nosil naslov: »Povezani že 20 let«.

Na enodnevnem srečanju smo se zbrali izvajalci dejavnosti Mednarodnega priznanja za mlade – MEPI. Skupaj smo se izpopolnjevali na delavnicah Družabna omrežja, Stresimo stres, Kdo sem in kam grem, Vzemimo življenje in delo v svoje roke. Tisti, ki so v preteklem šolskem letu posebej zaznamovali razvoj programa MEPI v Sloveniji, pa so na slavnostni prireditvi ob 20. obletnici delovanja našega programa, prejeli tudi posebna priznanja za svoje zasluge. Slavnostna prireditev je potekala v Narodnem domu kjer smo poleg priznanj za posebne dosežke, novim izvajalskim institucijam podelili tudi licence za izvajanje programa MEPI in svečano odprli praznovanje 20. obletnice našega programa v Sloveniji.  

IMG_3557Posebej bi se radi zahvalili pokrovitelju našega dogodka: Cinkarni Celje in gostitelju dnevnega dela dogodka: Gimnaziji Celje – Center.

Seveda pa gre velika zahvala vsem udeležencem za soustvarjanje lepih trenutkov ob koncu šolskega leta.

Skupne utrinke smo ujeli v fotografski objektiv in jih najdete na tej povezavi: http://stara.mepi.si/fotogalerija/4-mepi-forum-2/

Prijetne počitnice, ki so pred vami!