Mepijevci, z ramo ob rami, starejši in mladi

05.03.2020

Hana Bujanović Kokot, udeleženka programa MEPI na Gimnaziji Kranj

Rastemo skupaj.

MEPI povezuje, ustvarja, uči; je program drznosti, rasti in sprejemanja. MEPI je program mladih. To pa ne pomeni le, da je program namenjen mladim, ampak, da smo prav mladi tisti, ki ga krojimo – skupaj z novimi generacijami raste in se razvija, dosega nove cilje in si postavlja višje.

Mepijevci, z ramo ob rami, starejši in mladi, rastemo skupaj.

Prav to je razlog, da smo udeleženci prisotni tudi pri pripravi in izvedbi mnogih dogodkov, ki se odvijejo pod okriljem Nacionalnega urada MEPI, med njimi tudi MEPI foruma – srečanja izvajalcev na nacionalni ravni, ki se bo 20. in 21. marca odvijal v Ankaranu.

Dogodek tako soustvarjamo Mepijevci.

Vodenje samega projekta je v rokah Jere Oražem, nekdanje Mepijevke na Gimnaziji Kranj, aktivne članice Društva GAHA Slovenija, skrbnice MEPI in redne soorganizatorke dogodkov. +

Plenarni del prvega dne dogodka bo moderirala Špela Ravnikar, ki bo prav tako bo skrbela za poročanje o dogajanju na družbenih omrežjih.

Med govorci v plenarnem delu dogodka najdemo Hano Bujanović Kokot

Delavnice drugega dne bodo soizvajali Jaka Kregar, Tanja Knez, Špela Ravnikar, Hana Bujanović Kokot, Jera Oražem in Tea Tomažič.

Za video reportažo bo poskrbel Vid Merčun.

V okviru promocije programa MEPI na Obali – »7 vidikov MEPI«, ki se bo odvijala pred uradnim pričetkom foruma, bodo sodelovali Amadej Kozjak, Špela Ravnikar in Hana Bujanović Kokot.