Mi smo pripravljeni na svet! #WORLDREADY

07.11.2018

Z novembrom pričenjamo z globalno kampanjo #WORLDREADY, ki poudarja pomen neformalnega izobraževanja. Pridružite se nam in pomagajte širiti glas o Programu MEPI z vašo objavo na družbenih omrežjih! Delite svojo zgodbo, kako vam je program MEPI pripomogel, da ste postali #pripravljeninasvet.

Vaša zgodba je tudi naša zgodba. Kot vsaka, je polna padcev, vzponov, zabavnih in prisrčnih trenutkov. Navdušeni smo, da smo jo pisali skupaj.  Prepričani, da imate v svojem spominu zapisane še sveže trenutke navdušenja nad uspehi na tej poti, vas iskreno prosimo, da skupaj delimo to navdušenje z mladimi in jih z zgledom spodbujamo na njihovi poti do uspeha v življenju.

 V Sloveniji v letošnjem letu preko 1500 mladih s sodelovanjem v Programu mednarodnega priznanja za mlade MEPI gradi samozavest, išče svoje mesto pod soncem, se uči prilagodljivosti, spoznava pomembnost medsebojne pomoči ter krepi mehke in trde veščine.

Naj se sliši naš glas. Naj se sliši v deveto vas.

#WORLDREADY je priložnost, da združimo moči in se povežemo.

Skupaj imamo več možnosti, da se nas sliši, glas MEPI-ja.

 Delite naš video in svojo zgodbo z uporabo  #WORLDREADY !

Na spodnji povezavi se nahajajo tudi grafike, fotografije in bannerji, ki jih lahko po želji uporabite v svojih objavah. Veseli bomo, če ste pripravljeni na družbenih omrežjih deliti lastne fotografije (ki ste jih posneli v času opravljanja programa ali pa mentoriranja).

Gradivo, grafike in bannerji so za vas na voljo TUKAJ.

Prosimo vas, da v objavah vedno uporabite #WORLDREADY, da bomo lahko sledili objavljenim vsebinam!

Za vaše sodelovanje vam bomo neskončno hvaležni.