Misija Mladi voditelj MEPI 2021

31.03.2020

Na lastni koži si že dobro izkusil Program MEPI. Upamo, da si imel prijetno MEPI izkušnjo. Brez predanih mentorjev in voditeljev odprav, ki te spremljajo na tvoji poti, to ne bi bilo mogoče. Mentorji in voditelji odprav so ljudje, ki te znajo motivirati, te imajo za sebi enake in te znajo motivirati. Pri njih najbrž uživaš že pri pouku. 🙂

Društvo prejemnikov zlatega priznanja MEPI in Zavod MEPI letos pripravljata poletni aktivni odklop – izobraževanje za mlade voditelje v Programu MEPI. Sedaj imaš izvrstno priložnost, da se v vlogi mentorja in voditelja odprav preizkusiš tudi sam – in hkrati opraviš svoj PNP!

Če je MEPI postal pomemben del tvojega življenja in te zanima, kako je na drugi strani – recimo v koži voditelja odprav, ki išče svojo izgubljeno skupino 😉 – se nam pridruži na Jezerskem.

Dogodek Misija MEPI bo potekal od 3. do 7. julija 2021 v Učnem centru GRZS na Jezerskem. 

Pogoji za udeležbo so, da si želiš postati mladinski voditelj v Programu MEPI, si udeleženec na srebrni ali zlati stopnji in šteješ vsaj 17 let.

Pridobil boš znanje in razvijal spretnosti, ki jih potrebuje vsak mladinski voditelj v Programu MEPI – in tudi drugje. Pridobil ali nadgradil boš svoje vodstvene kompetence in se naučil kup uporabnih metod, ki jih dnevno uporabljamo za delo z mladimi. Ravno to usposabljanje je lahko tudi odskočna deska za tvojo kariero v mladinskem delu, dobrih voditeljev in organizatorjev pa so itak veseli povsod!

No, in da ne pozabimo: vseh 5 dni bo prežetih z zabavo, imel boš priložnost spoznati odštekane, podobno misleče ljudi in morda se boste že skupaj lotili kakšnega projekta. Po izobraževanju pa v akcijo… in morda boš že kmalu svojo skupino popeljal po kakšnih stezicah na odpravo! Ob koncu izobraževanja seveda dobiš potrdilo o udeležbi.

Preberi reportažo z  Misije Mladi voditelj MEPI 2019!

Okvirni program:

  • Timsko delo in skupinska dinamika
  • Mentorstvo v MEPI
  • Vodenje pustolovskih odprav MEPI
Cena za prehrano in namestitev znaša 45 EUR. Po prejemu prijave ti bomo poslali račun, ki ga moraš poravnati v 5 dneh. S tem je prijava dokončno potrjena. Rok za prijavo je 5. maj 2020 oziroma do zasedbe prostih mest. V primeru odpovedi dogodka zaradi epidemije vrnemo celoten znesek vplačila. V primeru odjave udeleženca vsaj 15 dni pred dogodkom vrnemo celoten znesek vplačila, za kasnejše odjave vplačanega zneska ne vračamo.

V ceno so všteti namestitev, prehrana ter izvedba izobraževanja. Za prevoz do lokacije dogodka in nazaj poskrbi vsak udeleženec sam.
Za več informacij nam pišite na e-naslov jaka@mepi.info ter nam sledite na naših družbenih medijih: Facebook, YouTube in Instagram.