MEPI od doma

Trenutne razmere so nas postavile pred nove izzive na področju vsakdanjega življenja in MEPI pri tem ni izjema. Seveda pa to ne pomeni, da s programom ne moreš nadaljevati kar iz udobja lastnega doma. Z željo, da bi MEPI potekal čim bolj nemoteno, smo pripravili nekaj informacij. Prosimo, pozorno preberi, kar sledi v nadaljevanju, preveri, kakšne možnosti so ti na voljo in pogumno zakorakaj k priznanju! 

 

Nadaljuješ z MEPI-jem? Večino aktivnosti lahko nadaljuješ tudi od doma, morda le v drugačni obliki.
Si nov pri MEPI-ju? Izberi aktivnosti, ki jih lahko opravljaš od doma, in za to prejmi priznanje!

Bodi iznajdljiv in skrbno beleži, kaj počneš. Nekaj idej najdeš tukaj, po potrebi pa za nasvet povprašaj mentorja. Izjemno pomembno je, da čim bolj nemoteno nadaljuješ svojo rutino. To ti ne bo pomagalo le pri zaključevanju programa, temveč boš s tem ohranil tudi svoje duševno zdravje. 

PROSTOVOLJSTVO OD DOMA VEŠČINE OD DOMA REKREATIVNI ŠPORT OD DOMA

Če meniš, da določenega področja doma ne moreš nadaljevati, nemudoma stopi v stik s svojim mentorjem. Skupaj bosta našla ustrezno rešitev. Verjamemo, da lahko z manjšimi prilagoditvami prav vsakemu izmed vas omogočimo, da zaključi program.

Na odpravo se lahko pripravljaš tudi doma

Vse informacije glede izvedbe pustolovskih odprav ti bo pravočasno posredoval tvoj mentor. Sedaj predvsem ohrani svojo kondicijsko pripravljenost, pripravili pa smo tudi članek o tem, kako lahko nekaj pripravljalnih treningov izvedeš kar doma. 

PRIPRAVA NA ODPRAVE DOMA

Ne pozabi na beleženje aktivnosti

V spletni indeks dosežkov vnesi vse obveznosti, ki si jih že opravil, hkrati pa skrbi za redno vpisovanje novih aktivnosti. Veseli se svojega napredka in hkrati pa boš s tem mentorju in nam pomagal, da ti bomo lahko že kmalu izročili zasluženo priznanje. 

SPLETNI INDEKS DOSEŽKOV

Povej nam, kako v teh razmeraš opravljaš svoje MEPI aktivnosti

Pri premagovanju dolgčasa smo ljudje različno kreativni: eni takoj najdejo nekaj, kar jih zaposli, drugi pa si cel dan razbijajo glavo in iščejo ideje, kaj početi.

Kako pa ti opravljaš svoje MEPI aktivnosti v teh dneh? Deli zanimive ideje z drugimi na družbenih omrežjih. Veseli bomo, če jih deliš z nami, mi pa bomo poskrbeli, da dosežejo čim več ljudi. Uporabi oznako #mepikratekcas na Instagramu in Facebooku! Lahko nam tudi pišeš po e-pošti.

INSTAGRAM FACEBOOK E-POŠTA


Ostani v stiku z nami. Aktualne informacije, nasvete in reportaže redno objavljamo na naših družbenih omrežjih (Instagram in Facebook) ter na naši spletni strani. 

Prosimo te, da vse svoje aktivnosti v teh dneh opravljaš tako, da ne ogrožaš svojega zdravja ali zdravja drugih. Spoštuj trenutno veljavne odredbe in priporočila. 

Če se ti porajajo karkšna koli vprašanja, dvomi ali pa krasne nove ideje, ki bi jih rad delil z drugimi, se obrni na svojega mentorja ali pa nam piši na mepi@mepi.info.