Prvi šolski dan

01.09.2017
Spoštovani cenjeni MEPI prijatelji,
danes je prvi šolski dan novega šolskega leta. Nov mejnik, nov začetek, nova priložnost in nov izziv.V tem šolskem letu vam želimo veliko uspeha, veliko znanja in veliko prijetnih trenutkov. Delo z mladimi nas  bogati in ohranja mlade ali vsaj mlade v srcu.
Naj sem vam ob tej priložnosti zahvalimo za dosedanje sodelovanje, predano delo, podporo in vse “skoke izven cone udobja”, ki so pri izvajanju programa MEPI v vaših organizacijah potrebni, da se program izvaja skladno s standardi. Vsak med vami bogati našo vedno večjo MEPI družino v Sloveniji.
Želimo si, da bo naše sodelovanje tvorno tudi v prihajajočem šolskem letu in upam, da vam celotna ekipa našega nacionalnega urada na tej zahtevni MEPI poti nudi podporo, ki jo potrebujete. Želimo si, da naše sodelovanje preseže meje poslovnega in se lahko stkejo vezi, ki nas povezujejo močneje in na daljši rok.
Srečno, uspešno, ciljev in izzivov polno novo MEPI šolsko leto  želim vsem v želji, da MEPI skupnost razvijamo in bogatimo v dobro vseh nas tudi v prihodnje.