Delavnica Train the trainer

15.12.2017
Želimo okrepiti vrste trenerjev MEPI, ki bi bili pripravljeni v svojem lokalnem okolju izvajati eno ali več delavnic na temo oblikovanja ciljev in načrtovanja v Programu MEPI.

MEPI je namreč med drugim edinstven tudi v tem, da si mora udeleženec na začetku udejstvovanja zastaviti individualne cilje, ki mu predstavljajo osebni izziv in jih je mogoče doseči le preko redne (tedenske) aktivnosti (vztrajnosti), vloženega truda in napredka.

Cilj je, da preko izvedene delavnice izvajalcem nudimo pomoč pri izvajanju programa in prikažemo dobro prakso, kako zastaviti in predstaviti mladim to tematiko.

Kaj nudimo?

Zlatnici Anka in Jera ter nacionalna koordinatorka Neda smo za vas pripravile intenzivno delavnico na temo oblikovanja ciljev in načrtovanja. Ekipa izkušenih trenerk vas bo opremila s potrebnim znanjem in pristopi ter materiali za izvedbo delavnice za mlade. Veliko prostora bo tudi za obojestransko deljenje dosedanjih izkušenj. Več v živo.

Kaj pričakujemo od vas?

Aktivno udeležbo na delavnici Train the trainer in  pripravljenost za izvajanje delavnice za udeležence programa MEPI  iz vašega lokalnega okolja ali po želji tudi druge po Sloveniji.

Termin:  sreda, 10. januar 2018 (od 17. do 20. ure)

Vašo udeležbo prosim potrdite na neda@mepi.info.

V pričakovanju vaših odzivov in sodelovanja vam želimo doživete decembrske dni.

Neda, Jera in Anka