Pridruži se programu,
ki osvaja srca mladih!

Pokaži mi, kako začeti! ›

O programu

Kaj je MEPI?

Postani udeleženec!

Kako se vpišem?

Podpri nas!

Kako lahko pomagam?

Postani prostovoljec!

Kako se pridružim?

Poišči MEPI organizacijo v tvoji neposredni bližini!

Program MEPI se izvaja v številnih nevladnih organizacijah, mladinskih centrih, osnovnih in srednjih šolah, vzgojno- izobraževalnih zavodih, mladinskih domovih in podjetjih.

MEPI iz prve roke…

MEPI je program, ki veliko zahteva in še več daje tako udeležencem kot mentorjem. Popelje te iz vsakodnevne rutine poučevanja, prevetri nebo in odpelje oblake stagnacije ter prefinjeno prispeva k osebni rasti.

Marjeta Brežnik, mentorica

Življenje je kot žongliranje, imaš padce in vzpone. Z močno predanostjo sem iz navadnega Gorenjca postal vsestranski Slovenec. Potrebno je slediti zastavljenim ciljem. Trma, garanje, veselje, to je ključ do uspeha. Velik delček tega je v meni prispeval tudi MEPI, mi odprl vrata v svet, svet, ki ne pozna meja.

Rožle Bregar, Zlatnik

Delovanje v skupini je verjetno najpomembnejša veščina, ki sem jo pridobila v programu MEPI. Tvoj cilj (na odpravi) ni, da prispeš do zadnje kontrolne točke v pravem času in brez zapletov, ampak da na poti narediš vse v tvoji moči, da na cilj prispe celotna skupina. Da boš spoznal, kaj je pravi timski duh, tudi tebi priporočam program MEPI.

Nejka Pažon, udeleženka

Aktualno

Naši partnerji